De Avond van je Leven

Een aantal keer per jaar organiseren wij ‘de Avond van je Leven’ en dit doen wij in verschillende steden door heel Nederland.

Vijftien gezinnen die door financiële en/of sociale omstandigheden wel een oppepper kunnen gebruiken, zijn uitgenodigd voor een onvergetelijke gebeurtenis.

Op ons TikTok kanaal en Instagram worden veilingen georganiseerd om hier aandacht voor te vragen en de mogelijkheid te bieden om te doneren. We hebben gemerkt dat ook lokale ondernemers welwillend zijn om te helpen.

Zo hebben wij in het voorjaar van 2022 zo’n feestavond in Assen georganiseerd. Auto Drenthe Groep zorgde ervoor dat alle gezinnen werden opgehaald en nadien weer thuisgebracht. We hebben heerlijk gegeten bij Yankee Doodle en de kinderen konden zich daarna uitleven bij JumpStyle.

Vlak voor de kerst in 2022 hebben we zelfs een kersteditie kunnen realiseren in Emmen. Startend in Kinepolis met een film naar keuze en aansluitend onbeperkt eten. Deze avonden worden altijd afgesloten met een geweldige goodiebag vol etenswaren, lekkernijen en tegoedbonnen.

Iedere keer opnieuw zien we uit naar de blije gezichten die deze avonden op leveren en hopen in de toekomst blijvend deze avonden te kunnen organiseren om kinderen even een moment onbezorgd kind te laten zijn en aandacht te blijven vragen voor de omstandigheden waarin veel jonge inwoners van ons land helaas opgroeien.