Bij het plaatsen van een reactie, wordt uw naam en bericht aan de bezoekers van de site getoond. Uw email adres blijft afgeschermd.

Stuurt u liever een privé bericht, maak dan gebruik van het Contact formulier

Reactie plaatsen

Reacties

Kimberley
een maand geleden

Dag lieverd,

ik wil je graag ontzettend veel bedanken dat je mij een mooie voedingspakket laten bezorgen. ik was in shock wat ik zag... ik moest even slikken hoe dankbaar ik ben.
normaal vraag ik nooit om hulp dankzij door jou kan ik enkele dagen goed eten benutten en voorbereiden samen met mijn dochter. mocht ik ooit iets terug kunnen doen in de toekomst voor de stichting dan help ik jou uiteraard. ik volg je al enige tijd op tiktok ga zo door je hebt een mooie stichting opgezet hart en mieren hoeveel jij voor mensen doet is ontzettend onbetaalbaar..

liefs

Kimberley & Aeliana

Lindsay
een maand geleden

Hoi lieve lieve top vrouw,
Via tiktok al jou goede acties gezien zelf een beetje angstig om jou te mailen ,hulp vragen is niet altijd makkelijk..
Maar wat heb jij je uiterste best gedaan voor ons, en ook gewoon een nieuwe babyfoon besteld gewoon nieuw hoe dan wauw meer kan ik niet zeggen wauw wauw wauw !!!!
Kusjes van ons

Liannevanrosmalen
een maand geleden

Hoi
Ik ben geraakt door jou stichting, zoveel leed
Zelf zwaar copd patiënt, baan verloren, weinig inkomen, maar ik heb nog ongedragen kleding maat xs-s
Kan ik je dat toesturen?

Jolanda
2 maanden geleden

Lieve thaia ik vind het mooi wat jullie allemaal doen voor de mensen niet wat minder hebben ik heb het zelf ook niet ruim en probeer elke keer elke maand een euro naar jullie toe te storten dat jullie mensen die minder dan mij hebben ook kunnen helpen veel liefs Jolanda

Ariadna
3 maanden geleden

Lieve Thania, ik wil jou van harte bedanken voor het kleding pakket! Ik schrok toen ik de doos uitpakte en was echt sprakeloos!! Je hebt me hier me echt geholpen en is er een grote zorg van mijn schouder af. Ik hoop als alles hier rustig is en weer op rolletjes loopt dat ik andere ook kan en mag helpen<3 nogmaals 100000x maal dank voor de hulp!!!

Esther
3 maanden geleden

Lieve Lieve Thania...

Ik ben zoooo dankbaar voor jouw Lieve oproep om het ons iets dragelijker te maken ... kwa financiële situatie.. heb afgelopen week weer in Brugge gelegen... maar wij als gezin zijn blij / dankbaar met jouw en de Lieve mensen ..

Nogmaals onwijs dank je wel..

Als ik op andere manier jouw en de medemens kan helpen in de toekomst ga ik dat zeker doen!!!♡♡♡

Liefs en een hele dikke knuffel en kus..

Esther

Amir
4 maanden geleden

Weer een pakketje verzonden met wat kleding en overige dingen van mijn kerstpakket om andere weer blij te maken ben ontzettend blij dat je dit voor mensen doet we hebben meet van jou nodig😉zo als je altijd zegt wie goed doet goed ontmoet sta ook stil bij mensen die het wat minder hebben is mijn boodschap aan iedereen
We maken er in 2024 weer een top jaar van en zal je dan ook weer een pakketje sturen om je te steunen fijne feestdagen en een gelukkig maar veral gezond 2024 toegewenst ❤️

Suzanne
4 maanden geleden

Lieve lieve thania,

Ik had het totaal niet meer verwacht voor de feest dagen maar toen stond post nl voor de deur, met grote doos en wauw wat inhoud zit er in voor ons alles 3 pakketjes onder de boom en nog lekker eten wat we samen kunnen maken met kerst ik zat serieus met.me handen in me haar hoe ik dit ging oplossen vandaar dat ik jou had gemailt! Ik ben mega blij dat je ons ook hebt gegunt en wij gaan er 3 dubbel van genieten je wilt niet weten hoe mega dankbaar je ben!!!!!

Ik wens jullie hele fijne feestdagen met jullie prachtige gezin!

Meryem Bayarslan
4 maanden geleden

Wat een aardige lieve vrouw bent u! Mogen mensen voorbeeld aan nemen ik ben super blij met mijn pakket!!

Wendy
4 maanden geleden

Meerdere pakketten van jullie mogen krijgen door een fout van PostNL. Een fout waar jullie niks aan kunnen doen maar wat vonden jullie het belangrijk om toch nog een pakket te sturen. De pakketten zijn geweldig en echt niet normaal graat. Wat ontzettend mooi dat jullie dit doen voor anderen. Heel erg bedankt.