Stichtingjarigejob.nl

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!


VoedselbankenNederland.nl

wist u dat er verspreid over Nederland, 172 voedselbanken van voedselbankennederland zijn en dat indien u aan de voorwaarden voldoet ook u hier gebruik van kunt maken. benieuwd naar waar de dichtstbijzijnde voedselbank bij u in de buurt is en naar de voorwaarden? 


Kindertelefoon.nl

Ben jij tussen de 8 en de 18, heb je behoefte aan een luisterend oor, advies of gewoon even contact met iemand die voor je klaar staat. dan is de kindertelefoon mogelijk een fijne oplossing.


Moet ik naar de dokter.nl

Loop je rond met lichamelijke klachten maar weet je niet zo goed of je naar de dokter moet gaan, via deze site kan je gemakkelijk zien of het raadzaam is om naar de dokter te gaan.


Mist u nog een handige link, neem gerust contact met ons op.