Miss Curve Nederland Kiest Stichting Thania Lawrence als Goed Doel

Miss Curve Nederland Kiest Stichting Thania Lawrence als Goed Doel voor 2024

Stichting Thania Lawrence is vereerd dat we dit jaar zijn gekozen als het goede doel van Miss Curve Nederland. Deze prachtige samenwerking heeft ons niet alleen in staat gesteld om meer bekendheid te genereren voor onze missie, maar heeft ons ook een aanzienlijk bedrag opgeleverd om onze projecten te ondersteunen.

Miss Curve Nederland is een jaarlijks terugkerende schoonheidswedstrijd die zich richt op het vieren van diversiteit en het promoten van zelfacceptatie en body positivity. De finalisten van deze wedstrijd hebben zich ingezet om geld in te zamelen voor onze stichting, wat heeft geresulteerd in een indrukwekkende donatie. Deze financiële steun zal direct bijdragen aan onze zomeractiviteiten en andere initiatieven waarmee we gezinnen in nood een steuntje in de rug kunnen bieden.

De winnares van de titel Miss Charity, Rosalie, heeft een speciale rol gespeeld in deze samenwerking. Haar toewijding en passie voor het helpen van anderen zijn een inspiratie voor ons allemaal. Ze zal ook aanwezig zijn bij enkele van onze evenementen deze zomer, waaronder de "Dag van je Leven" in pretpark Slagharen.

We willen Miss Curve Nederland en alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun inspanningen en generositeit. Dankzij jullie steun kunnen we nog meer gezinnen een onvergetelijke zomer bezorgen. Samen maken we het verschil!